Take it easy

         Stresul face parte din viata tuturor oamenilor din zilele noastre, fie ca este el intr-o masura mai mare, fie intr-o masura mai mica. Prea mult stres cauzeaza atat pentru organism, cat si pentru suflet, de aceea trebuie sa ai control asupra modului in care ii faci fata stresului. Asa ca, daca ai ajuns sa-ti mananci unghiile sau sa te ingrijorezi foarte mult, nu ezita sa urmezi urmatoarele tehnici, care te vor ajuta sa scapi de stress.



Ceaiul de musetel este un remediu excelent pentru stres. Afla ca zilnic se consuma peste un milion de cani de ceai in toata lumea.





Vitamina C luata in cantitatea de 1 000 mg pe zi readuce nivelul hormonilor de stres la normal intr-un mod mai rapid.






Asculta muzica linistitoare! Sunt anumite genuri de muzica care reduc nivelul hormonilor de stres.






20 de minute de orice forma de exercitii iti va promova starea de bine si te va elibera de stres.

Gaseste-ti un hobby linistitor pentru timpul liber sau alte activitati relaxante care sa te elibereze de stresul din viata cotidiana.

Iar pentru ca totul sa fie bine pentru starea ta de spirit, incearca sa eviti consumul de orice fel de substante ce favorizeaza stresul (cafea, cola, ciocolata…).

Daca stresul persista si detemina diferite simptome, cum ar fi anxietatea exagerata, durere de spate, gat sau cap cronica, lipsa poftei de mancare, imposibilitatea de a adormi, migrene si altele, este cazul sa ceri ajutorul medicului.

Nu uita ca stresul nu este ceva de neglijat, el iti poate afecta calitatea vietii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...