Cat dureaza dragostea?

Dragostea poate dura si-o viata? Se spune ca iubesti cu adevarat si profund, atunci acea persoana este cea care simti ca iti completeaza sufletul, care te face sa zambesti dimineata cand te trezesti si o vezi alaturi, care te intelege fara a-i spune un cuvant, care te face sa vezi soarele si-ntr-o zi mohorata de toamna.

Cand intalnesti o astfel de persoana si simti ca ea este dragostea ta, crezi ca asa o vei iubi toata viata?

Unii considera ca dragostea se raporteaza la pasiune, iar in timp pasiunile se mai domolesc, devin mai calme. Atunci dragostea incepe sa se stinga sau dragostea ramane? Aceasta este intrebarea…

Se spune ca pasiunea de la inceput usor usor va dispare cu timpul, dar dragostea va ramane, doar ca dragostea si cu pasiunea de la inceput nu mai are cum sa fie la fel.

Exista cupluri care rezista foarte mult in timp, dar putine dintre ele se se pot lauda ca pasiunea inca mai exista, in cazul lor dragostea se transforma in prietenie, respect, obisnuinta, dependenta de prezenta celuilalt. Oare aceasta sa fie ceea ce ii leaga pe acei batranei draguti pe care-i vedem tinandu-se de mana?

De fapt, eu spun ca de fapt nu este o regula general valabila pentru toata lumea si pentru toate cuplurile, sunt situatii si situatii…. Se poate intampla sa nu mai simti pentru persoana iubita acelasi lucru ca la inceput, dragostea se poate metamorfoza in respect, prietenie sau foarte bine se poate ca la un moment dat… sa nu mai simti nimic. Acest lucru se poate intampla si peste 1 an, dar si peste 10 sau 20 de ani, depinde foarte mult de cum si fiecare stie sa intretina sentimentul de dragoste, caci da, dragostea poate fi intretinuta, dar pentru acest lucru este nevoie intotdeauna de AMANDOI.

Tu ce crezi despre acest subiect, crezi ca dragostea dureaza, iar daca da, cat?
Cum poti sa faci sa intretii dragostea mereu aprinsa?

Eu cred ca atunci cand ne gasim jumatatea, cei care avem fericirea de a o gasi, o iubim o viata, cu defecte, cu calitati, aceasta este adevarata dragoste. Eu cred in adevarata dragoste si in magia ei vesnica… :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...