Just...DANCE

Dansul, la fel ca si sportul, este una dintre cele mai bune metode de a te face sa te simti in forma si eliberat de rutina de zi cu zi pe care o traim cu totii cei care mergem la scoala sau la servici. Se stie ca exercitiul fizic este bun pentru noi toti. Stim de asemenea ca petrecerea timpului cu prietenii si cu familia ne face bine pentru echilibrul nostru interior si pentru scaderea nivelului de stres adunat dupa o zi incarcata de munca. Astfel, dansul iti poate oferi posibilitatea de a le face pe ambele, adica ofera beneficii fizice si sociale, care pot creste fericirea si dorinta de a trai mai bine.
Cum iti poti imbunatatii viata prin dans?

Dansul include 5 lucruri importante pe care ar trebui cu totii sa le stim:
- Socializare,
- apropiere umana,
- exercitii fizice,
- ascultarea de muzica si
- implicarea in ceva creativ.

Prin dans ai posibilitatea de a te simti confortabil, mai relaxat si liber pentru a-ti imbunatatii viata.

Specialistii spun ca prin dans oamenii scapa de stres, de emotii negative, oboseala si pesimism.

Datorita faptului ca dansul este o comunicare non-verbala, prin dans inveti sa „citesti” emotiile si limbajului trupului mai bine de cat o faceai inainte. Acest lucru te poate ajuta in interactionarea cu altii mai eficient.

Astfel, dansul in afara de faptul ca iti imbunatateste aspectul fizic, acesta iti ofera o stabilitate a psihicului uman. Dansul este o forma de exercitiu care iti pastreaza forma ta mentala intr-un mod mai bun. Viata ta va fi una mai plina de energie pozitiva. Prin dans te vei simti mai iubit si mai apreciat.

Ce zici, te-am convins si pe tine sa te gandesti sa mergi la o sala de dans?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...