Banii sau dragostea?

In viata ne intalnim la fiecare pas as putea spune cu rascruci de drumuri, cu alegeri pe care trebuie sa le facem, fie in cariera, fie intre oameni, fie in dragoste… Pentru ca e un subiect pe care il simt cel mai arzator cei aflati la prima tinerete, acela al banilor si al dragostei, si daca tot este vorba de alegeri, ce este bine sa alegi intre cele doua, iata ca raspunsul nu vi-l puteti da decat voi insasi… ce considerati voi la acel moment ca este mai bine pentru voi… daca veti alege gresit, veti avea in cele din urma de castigat… ati castigat experienta de viata si la urmatoarea rascruce, in care se va pune problema de „banii sau dragostea” veti fi mai intelepti si consider ca veti alege mai bine…

“Banii sau dragostea?

Cum ar fi viata fara iubire, fara cineva care sa iti fie aproape, cineva cu care sa te poti bucura de o reusita sau pe umarul caruia sa iti plangi greutatile si supararile? Cum ar fi viata fara un strop de iubire, fara fluturi in stomac si fara tresarirea inimii atunci cand vezi persoanele dragi tie? Cum ar fi viata, doar in alb si negru, fara un strop de culoare? Cum ar putea cineva sa traiasca fara a simti fiorii dragostei si caldura sarutului pe buzele sale? Cum am putea trai fara toate astea?

Ce rost ar mai avea viata daca ar fi facuta sa traiesti in singuratate?

Cineva m’a intrebat, odata, daca as fi pusa in situatia de a alege, intre cariera sau dragoste, ce as alege… bani sau dragoste?Ai alege sa fii iubita si sa iubesti dar sa nu traiesti pe picior mare, din punct de vedere financiar, sau ai alege sa iti faci o cariera de succes, fara a mai avea timp de tine si de trairea dragostei?

De ce poti face doar aceste doua alegeri? Deoarece, pentru iubire, faci multe sacrificii, multe compromisuri iar pentru munca, la fel.

Eu as alege dragostea in schimbul banilor pentru ca sunt o persoana dependenta de iubire. Tu, daca ai fi pus in situatia de a alege intre cele doua, ce ai alege, cariera sau dragoste?

Ce valoare au bunurile materiale daca nu avem cu cine sa le impartim?

Am visat la dragostea frumoasa, impartasita, cea care nu insala, nu raneste, nu conditioneaza, nu minte. Dar am realizat ca cer prea mult si nimeni nu-mi poate oferi exact cat dau eu. In acest moment al vietii mele as alege cariera, banii.”

Tu ce alegere ai facut sau ai face daca ai fost sau vei fi in situatia de a alege intre bani si dragoste? Ce consideri tu mai important?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...