Teo Trandafir: "În afară de moarte, totul se poate repara!"

Nu pot sa nu admir aceasta femeie si lectia de viata pe care ne-o da. 


Teo Trandafir e ca o sursă de cuvinte care te fac să te simţi bine pe dinăuntru. Să te simţi bine cu tine, să ai o senzaţie de cald şi de primăvară în ciuda nămeţilor încă existenţia afară. Simpatica vedetă şi-a povestit viaţa pe scurt în stilu-i caracteristic, amuzant.

"Numele meu este Teo Trandafir. M-am născut la data de 2 iunie 1968 în Piteşti, Argeş. Foarte puţină lume ştie. Are impresia că sunt brăileancă. Sunt piteşteancă, de fapt", îşi începe Teo povestea, continuând cu şcolile urmate şi la ţară, şi la oraş, cu limbile străine studiate (araba şi engleza), iar mai apo ajunge la primul ei job: vânzător de bilete la o agenţie de turism.

De acolo, din întâmplare, a plecat la un post de radio, secretară, unde a vorbit şi pe post de câteva ori dar nu îi plăcea şi avea emoţii foarte, foarte mari.

După alte câteva schimbări bruşte de situaţie, Teo a ajuns să lucreze în televiziune, aşa cum o ştim noi.

Vedeta a povestit şi despre viaţă şi moarte, despre puterea omului de a trece peste orice. Despre obligaţia lui, într-un fel.

"Moartea îţi dă un fel de detaşare. E ca atunci cu căzutul de pe cal. Dacă ai căzut de pe cal şi nu te-ai ridicat atunci, rămâi la podea", spune Teo Trandafir. "Îţi asumi şi mergi mai departe, indiferent cu ce ţi-a rămas", a continuă Teo, plină de optimism, vorbe de duh şi înţelepciune.

"M-am născut dezbrăcată, cu capul gol înăuntru şi o să mor la fel. Miza acestei vieţi e să ne simţim bine în tren, cât se poate. Nimic în afară de moarte nu este de nereparat. Până atunci, orice se poate recupera", a conchis Teo.

Ascultă interviul în întregime (sursa startevo.com)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...