Salveaza CraciunulCred că Moș Crăciun ești tu! Cred că tu le poți schimba, concret, cea mai frumoasă zi din an unor copii din orfelinat, sau unor micuți care nu au avut șansa să se nasca într-o familie care își permite să le cumpere cadouri. Cred că putem să le schimbăm cel puțin o zi din an, ziua în care miroase a copilărie în toate casele: Ziua Crăciunului.
Impreună îi putem face pe acești micuți fericiți! IATĂ CUM: AICI


Dar din dar se face VIATA!

În România, în lipsa unor registre naţionale ale bolnavilor de cancer, se estimează că în prezent sunt peste 100.000 pacienţi diagnosticaţi cu cancer şi anual apar alte 3.000 noi cazuri. 70% dintre pacienţii bolnavi de cancer au nevoie de radioterapie pe parcursul tratamentului. Datorită faptului că la noi aparatura este veche, copiii nu pot face radioterapie.

Proiectul “Dar din dar se face VIAŢĂ” va duce la creşterea ratei de vindecare a bolnavilor de cancer şi va face posibil ca şi copiii să poată primi tratament radioterapic în România.


Fac apel la facilitatea fiscală a companiilor de a redirecţiona 20% din impozitul pe profit către ONGuri cum este Daruieşte Viaţă.

Avantajele unei companii care obtine profit:
  • nu costă nimic (redirecţionezi din impozitul pe care oricum îl plăteşti statului)
  • nebirocratic (închei un contract de sponsorizare)
  • 100% transparenţă 
  • 100% din banii donaţi se duc către proiect (nu avem costuri administrative).

Obiectivul este strângerea a 5 milioane de euro, necesari modernizării secţiilor de radioterapie în cele mai importante centre oncologice din România. 

3 paşi simpli pentru a dona

  1. îl completezi cu datele firmei şi suma şi ni-l trimiţi în format WORD pe e-mail la adresa contact@daruiesteviata.ro 
  2. noi îl imprimăm în 2 exemplare, îl semnăm, stampilăm şi îl expediem cu poşta la adresa indicată
  3. te rugăm să ne returnezi unul dintre exemplare cu ambele semnături şi ştampile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...