Cea mai potrivita zi

Ce faci atunci când te-ai săturat? Atunci când o voce interioară strigă: “Opreşte-te, aşa nu se mai poate!”

Prima dată încerci să te acomodezi cu gălăgia, dar, la un moment dat nu mai poţi să ignori acea voce şi decizi să faci ceva. Dar nu ştii ce. Nu ştii pe cine să întrebi şi de unde să începi. Dar hotărăşti că trebuie să se schimbe ceva în viaţa ta.

Ca răspuns la această intenţie, Universul va crea contextul potrivit, evenimentul potrivit, va aduce omul potrivit în viaţa ta, cursul, cartea potrivite pentru tine. Se va întâmpla “coincidenţa” potrivită ca tu să ştii cum să susţii această schimbare.

Acea voce nu este acolo să te înebunească, să te duca la pierzanie. Acea voce ţine cu tine şi nu îţi este străină. Ai urmat acea voce cu mare încredere în copilărie. Atunci doar te bucurai de ce era în faţa ta. Nu erai imbâcsit de atâtea percepţii pline de neputinţă despre Viaţă, Om şi Dumnezeu.

Acea voce a tot ridicat tonul ca tu să o auzi. Este vocea ta interioară, este vocea lui Dumnezeu. Nu, nu! Nu este cazul să te simţi mic. Este firesc ca Dumnezeu să vorbească cu tine. Viaţa este despre tine, Tu eşti Creaţia Lui, de ce nu ar vorbi cu tine? Fiind creaţia lui Dumnezeu înseamnă că aveţi un limbaj comun şi o conexiune absolut firească.

Învaţă să asculţi această voce, învaţă să o urmezi. Oare astăzi ce răspuns ai primit? Oare astăzi ce modalitate a folosit Dumnezeu ca răspuns la intenţia ta de schimbare? Să fie vocea ta interioară, să fie un eveniment, să fie un articol despre care simţi că cineva l-a scris parcă special pentru tine?


Tu ştii, tu simţi, tu alegi în ce să crezi. Dumnezeu îţi atinge viaţa în fiecare zi pentru că Tot Ceea Ce Este nu poate să aibă altă origine decât Dumnezeu. Tu nu poţi să ai altă origine decât Dumnezeu. Şi Dumnezeu nu poate fi în altă parte decât în Viaţa ta.

Alegi să crezi asta? Sunt câţiva paşi prin care poţi ajunge la această credinţă. Nu este un drum nici uşor, nici greu, este doar un drum firesc, şi tot ceea ce este firesc, tu poţi face. Tot ceea ce este în Natura ta Divină poţi face şi este susţinut. Doar atunci când lucrezi împotriva ta, întâmpini greutăţi. Şi nu este bine că se întâmplă asta?


Hai, azi este ziua cea mai potrivită să crezi. Astăzi este ziua cea mai potrivită să alegi. Astăzi este ziua cea mai potrivită să vorbeşti cu Dumnezeu.

Caută, cunoaşte, deschide-te. Peste tot în jurul tău Dumnezeu este şi te aşteaptă. Da, pe tine, de ce Tu nu ai fi potrivit pentru o conversaţie cu Dumnezeu? Fără Tine, nimic nu este complet.


Lasă prostiile care spun că eşti mic. Este foarte simplu: dacă Dumnezeu a făcut lumea şi pe noi din El însuşi, cine putem fi Eu şi Tu?

Fii Binecuvântat în această zi atât de potrivită pentru alegeri.


                                                                        un articol de Roxana Ilea
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...