Dragostea dureaza 3 ani

Anul trecut am văzut piesa de teatru adaptată după acest roman de către Chris Simion, cu Cristi Iacob şi Ilinca Goia în rolurile principale, şi mi-a plăcut foarte mult, m-a surprins prin idei şi replici, iar jocul lui Cristi Iacob a fost de-a dreptul fantastic. Cred că apreciez şi mai mult punerea în scenă acum, când am citit romanul Dragostea durează trei ani, una din părţile trilogiei lui Frederic Beigbeder. Scrierea s-a pretat foarte bine transpunerii ei în piesa de teatru, fiind mai bine pusă în valoare decât prin citirea cărţii.







Frederic Beigbeder: “O punere in scena reusita a romanului, care este unul foarte dificil de adaptat pentru teatru. Mi-a placut foarte mult structura regizorala foarte clar conturata, modul neconventional de punere in scena si jocul excelent al actorilor. Am incercat, in carte, sa fac lumea sa rada pe seama divortului si a problemelor sentimentale, iar piesa reuseste din plin acest lucru. Daca e ceva rau in piesa asta e ca dureaza prea putin. Ar trebui sa dureze trei ani”.

Chris Simion: „Este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia”.
 
·    Teatru modern, interactiv
·    Fara scena, fara spectatori, fara prejudecati
·    Se adreseaza unui tip de spectator dezinhibat si lipsit de prejudecati
Distributie:
·    Cristi IACOB - Marc
·    Ilinca GOIA - Anne
·    Gabriela IACOB - Alice
·    Vitalie BICHIR - Jean Georges
·    Scenografia: Raluca FRATILOIU
·    Coregrafia: Ioana MARCHIDAN
·    Videoproiectie : Andrada PARAGINA, Alex CAPATOIU
·    Dramatizarea si regia artistica: Chris SIMION

Producator: Compania de Teatru D’AYA

Luni, 30 IANUARIE, ora 21 , Godot Cafe Teatru (Str. Blanari , Centrul Istoric)
Biletele se pot achizitiona on line de pe www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro sau direct de la barul Godot zilnic intre 14-22.
 
“O mega-petrecere de divort” spumoasa pe care o recomand cu toata caldura!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...