Ceai fierbinte cu lamaie si miereCeai fierbinte cu lamaie si miere este ultima carte care am citit-o. Este o carte motivationala, usor de citit si excelent scrisa. 


Catherine DeVrye, autoarea cartii, ajunge de la postul de conducere din compania IBM sa faca ceea ce ii place cu adevarat si devine oratoare la diferite conferinte. 

Cartea Ceai fierbinte cu lamaie si miere este structurata in 52 de minicapitole, deoarece nu se pot numi capitole avand fiecare cam 2-3 maxim 4 pagini. Defapt sunt 52 de fraze motivationale explicate mai pe larg care te ajuta sa privesti viitorul intr-un alt mod. Veti gasi aici multe sfaturi practice si diferite viziunii asupra unor probleme de care ne lovim zi de zi si nu numai.
Daca lucrati in orice domeniu unde aveti contact direct cu clientii , aceasta carte va poate impartasi unele trucuri si va poate ajuta sa deveniti mai eficienti. Mesajul principal care il transmite autoarea este acela de ati urma visul, vocatia, iar odata urmata aceasta cale sa incerci sa devii cat mai bun in ceea ce faci, indiferent ca esti manager sau om de servici, receptioner sau director de hotel. Pentru cei care au nevoie de un mic imbold pentru a ajunge sa isi urmeze visele cartea va poate ridica moralul si va poate ajuta prin aceste mici sfaturi sa ajungeti acolo unde doriti.
O carte numai buna de citit intr-o dupa masa de duminica sau in orice moment in care simtiti ca viata voastra nu o ia in directia care doriti.

O gasiti AICI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...