ACT LIKE A LADY- THINK LIKE A MAN


Daca nu faci parte din aceasta categorie inca, e timpul sa-ti cumperi repede cartea cu titlul de mai sus si sa o rasfoiesti urgent.

Mai ales daca esti in situatia in care nu intelegi sub nicio forma comportamentul barbatului din viata ta, iar viziunea lui asupra vietii este total neconforma cu a ta. Ai trei variante desigur: una dintre ele ar fi sa-ti vezi de viata ta, alta sa-l accepti asa cum e si sa nu-ti mai bati capul, iar a treia varianta ar fi sa-l descoperi, sa incerci sa-l intelegi si sa afli totul despre felul lui de a gandi si de a actiona. Ultima  este cea mai dificil de realizat, dar are cele mai satisfacatoare beneficii.

Te invata cum sa obtii acest lucru chiar autorul cartii, Steve Harvey, actor si om de televiziune care te invita intr-o incursiune in mintea barbatilor, te ajuta sa studiezi strategiile lor si sa le afli secretele. Odata ce ai descoperit cum gandesc barbatii despre dragoste, relatii intime, intimitate si angajamente vei sti cum sa actionezi si totul va deveni mult mai clar. Suna bine, nu? Usor de zis, insa greu de facut!

Astept insa in viitorul apropiat si o carte dedicata barbatilor care sa aiba un titlu la fel de important: LEARN HOW TO KNOW A WOMAN!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...