Nu exista prietenie intre femei! Vezi DE CE :)


Acum ceva vreme am cunoscut doua tipe, prietene foarte bune de ani de zile. Colege la birou, mergeau peste tot impreuna, unde era una era si cealalta. Pana cand a intervenit un barbat in aceasta ecuatie.

Una dintre ele a vrut sa iasa cu el in oras, omul a refuzat si intre timp intre el si prietena ei s-a legat o prietenie, amicitie. Au iesit in oras, dar ceva platonic. Fara alte implicatii. Cele doua au avut mai multe divergente si relatia de prietenie, de ani de zile, s-a rupt definitiv. Acum nu isi mai vorbesc deloc.

"Femeia nu e inferioara barbatului si nici superioara lui, iar despre egalitate nici nu poate fi vorba!” Bernard Shaw.


Cea mai buna prietena
Fiecare dintre femei are o "cea mai buna prietena din liceu", o "cea mai buna prietena din facultate" si o "cea mai buna prietena de la birou" insa adevarata prietenie intre femei, sincera, nu cred ca exista.

Cred ca toate femeile au simtit ce inseamna sa fii tradata de prietena cea mai buna. Tipa aia care tot timpul incerca sa te puna in umbra, cand incerci sa vorbesti se baga peste tine. 

"Cea mai buna prietena" nu exista in 90% din cazuri. Sunt multe fete care au patit celebra faza cu prietenul lor care a calcat stramb chiar cu cea mai buna prietena si fata nu recunoaste nici in ziua de azi ca asa a fost.

"Natura prieteniei umane reflecta faptul ca, in cea mai mare parte a evolutiei noastre, am fost vanatori-culegatori. Iar in diviziunea muncii, femeile culegeau si barbatii vanau.

Asa se explica stereotipul inca valabil conform caruia barbatii se imprietenesc pornind de la diverse activitati - job, bautura, sport -, in timp ce femeile fac asta prin intermediul intimitatii si al conversatiei", explica un amplu studiu efectuat de Social Issues Research Centre din Marea Britanie, finantat de Diet Coke, asupra tiparelor de relatii si prietenie intre femei ale generatiei 25-35 de ani.

Motivele de invidie intre prietenele femei

Femeile se cearta intre ele pentru ca sunt invidioase. In­vi­diaza tot ce este nou si vechi, invidiaza tot ce tine de ma­te­rial, spiritual, contextual sau intelectual. Invidiaza orice lucru marunt, pornind de la sirag de margele la desuuri, de la ma­si­na la mobil, de la poseta la mas­cara. Ravnesc la bronz, la forme apetisante, la meta­bo­lismul harnic sau chiar la par carliontat. Ravnesc la dra­gos­tea ca-n filme si cel mai des la barbatul celeilalte.

2 glume pe tema asta :)

Prietenia intre femei:
O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 cele mai bune prietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea.

Prietenia intre barbati:
Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo.


un material "dragut" preluat de pe debarbati.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...